1 Mart 2018 Perşembe

Maldia İnşaat

Maldia İnşaat 

Maldia İnşaat olarak hedefimiz saygın ve güvenilir olma özelliğini ekip mükemmelliğiyle birleştirip hizmetlerin gelişimini ve sürekliliğini sağlayarak güven inşa etmektir. Bu amaçla çıktığımız yolda yeniliğe açık müşteri memnuniyetini daima üst düzeyde tutup inşaat sektöründe öncü ve saygın bir kuruluş olmak için çalışmaktayız.

Misyon ve Vizyon

Çağımızın gerektirdiği modern çalışma yöntemlerimiz, kullanılan malzeme ve ekipmanın kalitesini pozitif bir ivmeyle sürekli geliştirerek, müşterilerimizin ihtiyaçlarını kesintisiz tespit edip, en iyi şekilde cevaplayarak, zaman ve enerjilerini asıl faaliyet alanlarına yöneltmelerine yardımcı olmak ve katkıda bulunmaktır.

Maldia inşaat ailesi olarak sorumluluğumuz çerçevesinde, müşteri odaklı bir yaklaşımla, bugünden çok daha iyi bir yarın oluşturmak için faaliyet gösterdiğimiz her alanda çevresel, sosyal ve ekonomik olarak sürekli iyileştirme sağlamaya zemin hazırlamaktayız.
Kendinize ait bir lüks yaşam alanınız olmasını arzulayabilirsiniz. Üst düzey konfor ile donatılmış, ailenizin yanında iken yaşadığınız standartlarda bir ev



  •  Sizler için Kalite ve konforun ayrıcalığını sunuyoruz . Maldia inşaat alanında bir dünya markasıdır.
  • Tel : 0535 717 48 48
  •  Sabit : 0422 323 43 12
  •  Mail : maldia_insaat@hotmail.com
  •  Adres : Tecde Mah. Gülay Sok. Beyaz Kule Evleri No : 6/C Yeşilyurt / MALATYA

Hiç yorum yok: